Cine suntem

Ne situăm în topul producătorilor de benzi de betelie și bie-uri și suntem distribuitori de accesorii pentru industria de confecții textile din Romania și din Tunisia, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Produse

Producem o gamă largă de benzi de betelie, bie-uri, benzi perforate și benzi întăritoare.
Comercializăm o mare varietate de țesături tip punga de buzunar, căptușeli, termocolante și alte accesorii pentru confecțiile textile pentru bărbați și pentru femei.

Principalele piețe de desfacere

Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Irlanda, Bulgaria, Polonia, Olanda, la care se adaugă piețele din industria de profil din România și Tunisia.

Scopul nostru

Scopul nostru este, ca prin produsele oferite, să satisfacem nevoile clienților noștri, astfel încât aceștia să beneficieze pe deplin de întreaga noastră pricepere.

Fabrica

Capacitatea zilnică de producție a fabricii noastre se ridica la aproximativ 30.000 m bandă de betelie, 150.000 m bandă bie și 20.000 m bandă perforată, cu posibilitate de mărire, dacă e cazul.
Calitatea produselor noastre este rezultatul direct al îmbinării între tehnologia modernă, materialele de calitate și profesionalismul angajaților. Avem propriul nostru atelier mecanic unde putem găsi soluții tehnice la orice problemă care ar putea apărea în timpul procesului de producție. Tot aici putem concepe noi sisteme și componente pentru a răspunde solicitărilor clienților noștri.
De asemenea, toate dispozitivele necesare procesului de producție sunt fabricate de specialiștii noștri, astfel încât timpul aferent executării și expedierii către client a mostrelor de banda de betelie sau al oricărui alt tip de bandă se scurtează la maximum.